راحتی اولین ویژگی مهم یک آسانسور خوب است. مقصود از راحتی عدم بروز آلودگی صوتی، کم سر و صدا بودن و نلرزیدن کابین آسانسور است. بازدهی مناسب، دیگر ویژگی مهم یک بالابر خوب است. مقصود از بازدهی مناسب آن است که ساختار و طراحی بالابر بسته به موقعیت مورد استفاده بهنحوی باشد که از نظر ظرفیت و سرعت جوابگوی نیاز افراد باشد. بازدهی مناسب بیش از هرچیز از هدررفت وقت جلوگیری میکند.
در دسترس بودن، ویژگی مهم دیگر یک آسانسور خوب است. مقصود از دسترس بودن، در واقع تأمین این اطمینان در کاربر است که میتواند در اوقات بههنگام نیاز، از آن استفاده کند. ویژگی مهم دیگری که بیتردید یکی از ضروریترین و اساسیترین ویژگیهای هر آسانسوری بهشمار میآید، ایمنی است. طراحی آسانسور باید بهنحوی باشد که تا جای ممکن از بروز هرگونه حادثهی خطرناک ممانعت بهعمل آید و احتمال بروز هرگونه پیشآمد ناگوار به حداقل برسد. هیچچیز مهمتر از جلوگیری از بروز خسارتها و صدمههای مالی و جانی نیست.
بهترین آسانسور ساختمانی
امنیت فقط یکی از امکانات جذاب برای استفادهکنندگان آسانسور نیست. بلکه یک نیاز قانونی و اساسی در نصب و استفاده از آن است.
آسانسور وسیله است که از آن برای سهولت بخشیدن به رفت و آمد در داخل ساختمان های اداری و مسکونی برای جابجایی در بین طبقات مختلف یک ساختمان استفاده می گردد. آسانسور در انواع مدل ها، قیمت ها و ابعاد متفاوت به فروش می رسد. از آسانسور می توان برای جابجایی افراد و یا کالاها و اجسام سنگین استفاده نمود که خود این نوع به دو مدل آسانسور نفر بر و آسانسور باری تقسیم می گردد. یکی از مشکلات اساسی در ساختمان های چند طبقه قدیمی برای استفاده یا فروش آنها، مسئله آسانسور می باشد و یا برای طراحی ویلاها و ساختمان های زیبا با تعداد طبقات کم، یک آسانسور زیبا و امن می تواند عنصری تاثیرگذار در معماری ساختمان باشد. صنعت آسانسور برای رفع این نیاز، طراحی و ساخت آسانسورهای هیدرولیکی و خانگی را در نظر گرفته است. استفاده از حداقل فضا، ایمنی بالا، مصرف برق کم، صدای بسیار کم، طراحی لوکس و چشم نواز فضای آسانسور برای نمای ساختمان یا داخل آن از ویژگی های این آسانسور می باشد. آسانسور خانگی بر اساس سیستم هیدرولیک طراحی می گردد و فرایندی که برای نصب این گونه از آسانسور ها طی می گردد درست به مانند آسانسورهای هیدرولیک می باشد. اصولا آسانسور خانگی برای مکان هایی مناسب است که فضای موجود آنها برای نصب آسانسورهای کششی اندک می باشد.
راه اندازی بهترین آسانسور ساختمانی نیاز به طی نمودن فرایند طراحی حساس و پیچیده ای دارد که اگر این فرایند به درستی انجام نگیرد خروجی خوبی در پایان نصیب کارفرما نمی گردد.
صنعت آسانسور یکی از بهترین و پیشرفته ترین انواع صنایع موجود در جهان و کشورمان می باشد که امروزه بسیاری از شرکت ها با استفاده از دانش بسیار پیشرفته، توانسته اند بهترین و باکیفیت ترین این محصولات را تهیه و آماده کنند. شما نیز می توانید قبل از تهیه و نصب یکی از بهترین و باکیفیت ترین انواع آسانسورها، در مورد برخی از بهترین برند آسانسور های موجود در بازار اطلاعات مورد نیاز را به دست آورید. همچنین می توانید برای آگاهی از شیک ترین و لوکس ترین انواع آسانسورها به وب سایت اینترنتی ما مراجعه کرده و اقدام به بررسی هر یک از محصولات عرضه شده داشته باشید و از این طریق مناسب ترین و بهترین این محصولات را تهیه و خریداری کنید. فروشگاه اینترنتی ما سعی بر آن دارد تا با عرضه و ارائه بهترین و لوکس ترین انواع آسانسورها، توجه و رضایتمندی بسیاری از خریداران و مشتریان خود را به سوی خود جذب کند.
محیطی که آسانسور در آن نصب میشود حتماً باید سه بخش ضروری را شامل باشد؛ موتورخانه، چاه آسانسور و چاهک. در موتورخانه موتور، گیربکس، تابلوی برق و تابلوی کنترل آسانسور قرار میگیرد. از چاه آسانسور برای نصب ریلها و درها استفاده میشود. چاه آسانسور همچنین محل حرکت کابین و وزنه نیز بهشمار میآید. چاهک نیز سومین بخش است که در محیط نصب آسانسور و در پایینترین بخش چاه آسانسور تعبیه میشود. ضربهگیرها و بافرها در چاهک قرار میگیرند.
موتورخانه میتواند هم در بالاترین نقطه و روی چاه بالابر و هم در پایینترین نقطه و در کنار چاهک مستقر گردد؛ هرچند قرار گرفتن آن روی چاه معمولتر است. موتورخانه عمدتاً در آسانسورهای هیدرولیک است که در بخشهای پایینی تعبیه میشود. موتورخانه در بالابرهای هیدرولیک مخزن روغن، تابلوی روغن وموتور پمپ را شامل میشود.
هرچند موتورخانه بهطور کلی یکی از بخشهای ضروری محیط نصب آسانسور بهشمار میآید، اما نصب بالابر بدون موتورخانه نیز ممکن است؛ در این حالت موتور محرک در بالای چاه و تابلوی برق و تابلوی کنترل آسانسور در یک شاسی خاص که در داخل چاه تعبیه شده است قرار داده میشود. در چنین شرایطی هرچند نیازی به ساخت اتاق موتورخانه نیست و از این حیث صرفهجویی میشود، اما در صورت وقوع مشکل، تعمیرات موتور و تابلوهای برق و کنترل آسانسور برای تعمیرکار دشوار خواهد بود.
اگر شما نیز قصد استفاده از بهترین برند آسانسور های موجود در ایران را دارید، می توانید با در نظر گرفتن برخی از مهمترین و اصلی ترین نکات مورد توجه در استفاده از انواع آسانسورها، بهره مندی فوق العاده ای را از این محصول داشته باشید. برای مثال اگر قصد خرید یکی از بهترین انواع آسانسور وارداتی را دارید، می توانید در گام اول راجع به خدمات پس از فروش آن اطلاعات مورد نیاز را به دست آورید. برخی از برندها خدمات پس از فروش در کشورما را ندارند و در صورت بروز مشکلی، استفاده کنندگان را با مشکل بسیار زیادی روی به روی می کنند. همچنین توصیه می شود که برای نصب و راه اندازی بهترین مدل آسانسور مورد نظر خود، از باتجربه ترین افراد استفاده کنید چرا که بروز کوچکترین ایراد در هنگام نصب این وسیله ممکن است اتفاق های و مشکلات بسیار ناگواری را به وجود آورد. همکاران ما در زمینه نصب و راه اندازی انواع آسانسورها بسیار حرفه ای هستند و شما می توانید برای نصب آسانسور مورد نظر خود، با همکاران ما در تماس و ارتباط باشید. همچنین توصیه می شود که به ظرفیت آسانسور تهیه شده ی خود توجه لازم را داشته باشید و اجازه ندهید که بیش از حد مجاز افراد سوار آسانسور شوند. بی توجهی به این امر می تواند عمر مفید و سرعت آسانسور را به شدت کاهش دهد. حتما از قدرتمندترین برق اضطراری برای آسانسور خود استفاده کنید تا بتواند در هنگام قطعی برق شهری، به کارایی خود ادامه دهد.
ویژگی های موتور آسانسورخوب
آسانسور از قطعات مختلفی تشکیل شده است که موتور آسانسور از جمله آنها می باشد. در حقیقت یکی از اساسی ترین بخش در هر دستگاه آسانسور موتور آسانسورمی باشد. در واقع موتور آسانسور همان قلب و مرکز اصلی آسانسور است و یکی از فاکتور های مهم در آسانسور می باشد. وظیفه حمل وزن نفرات و بار بر عهده موتور آسانسور است. قدرت هر موتور آسانسور با توجه به نوع آسانسور و ظرفیت آن محاسبه شده و موتور مناسب انتخاب و در دستگاه آسانسور نصب می گردد. کلیه قطعات آسانسور به صورت کاملا هماهنگ در کنار هم به وظیفه خود عمل می کنند تا آسانسور فعالیت نرمالی داشته باشد.
موتور آسانسور باید از بهترین و با کیفیت ترین قطعات ساخته شده تا بتواند نقش خود را به بهترین نحو ایفا کند. قطعات اصلی موتور آسانسور عبارت اند از: گیربکس، فلکه اصلی، بلبرینگ، ماردون و دنده برنجی .کارکرد بد هر کدام از قطعات موتور باعث می شود سایر قطعات نیز دچار مشکل شوند. موتور باید به صورت دقیق عمل کند. در سراسر دنیا شرکت های مختلف آسانسور در حال طراحی و تولید موتور های آسانسور مختلف و متنوعی هستند. در کشور ما نیز انواع موتور آسانسور طراحی و تولید می شود. موتور آسانسور های گوناگونی مانند موتور های گیربکسی، گیرلس و مغناطیسی در جهان ساخته می شود. اما در ایران بیشتر از موتور های گیربکسی و گیرلس در صنعت آسانسور استفاده می گردد.
انواع آسانسور از لحاظ کاربری
- آسانسور مسافری برای ساختمان مسکونی(دارای موتور ۱۸۰استارت در ساعت و دربهای با استحکام متوسط)
- آسانسور مسافری تجاری (دارای موتور ۲۴۰ استارت در ساعت و دربهای بسیار با استحکام)
- آسانسور بیمارستانی تخت بر (سرعت کم، معمولا ۲۱ نفره)
- آسانسور خودروبر به ابعاد ۵*۳ متر با محرک جک هیدرولیک یا کششی
- آسانسور هوم لیفت این آسانسور معمولا در داخل آپارتمان برای دو طبقه یا بیشتر کاربرد دارد. محرک آنها هیدرولیک و یا دنده پیچی یا کششی میباشد. سرعت آنها ۲/. متر بر ثانیه و اکثراّ شیشه ای هستند. این آسانسور ها احتیاج به چاله زیر(PD) ندارند.
- آسانسور پانوراما یا آسانسور شیشه ای که در نمای ساختمان ها نصب میگردند.
- آسانسور غذابر و کتاب بر. این آسانسور ها در ابعاد کوچک با درب طبقه از نوع گیوتینی میباشند ارتفاع کابین ۵/۱ متر یا کمتر و در کتابخانه ها و یا رستورانها کاربرد دارند.